DevFest Eskişehir'de

Posted By: halil keklik On 02 Ekim 2013

Kasım ayında Türkiye'de gerçekleşecek Devfest etkinlikleri arasında bulunan DevFest Eskişehir'13 ile Eskişehir ,ilk kez bir Google DevFest etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleşecek etkinlikte yazılım geliştiricileri, öğrenciler ve iş dünyası 9 Kasım 2013 tarihinde Eskişehir'de buluşuyor. 2011’den sonra Google'dan bayrağı devralan GDG'ler yazılım geliştiricilerini bu festivallerde bir araya getiriyor. Google tarafından desteklenen bu etkinlikler bir çok merkezde gerçekleşiyor.
DevFest Eskişehir ’13, GDG Eskişehir (Google Developer Group Eskişehir) önderliğinde ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Kulubü yardımıyla gerçekleştirilecektir. Devfest organizasyonunda konuşmacı olmak için üç ana başlıkta topladığımız konulardan biri ile bize ulaşmanız yeterli. Etkinlikte yer alacak konular şöyle:
Mobil Teknolojiler alanında konular:
Android SDK, Google+ API, Google Maps APIs, Google Cloud Messaging for Android, Android UI,Game Engines, Google Play Services, Windows Azure Mobile Services
Web Teknolojileri alanında konular:
Chrome/HTML5
Backend:
Cloud Storage, Cloud SQL,Google App Engine
Genel olarak belirlenen bu konular dışında aklınıza gelebilecek, ilgi duyduğunuz diğer konularda da konuşmacı olabilmek için başvurabilirsiniz.
Yer: Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi
Konuşmacı olmak için: devfest@gdgeskisehir.org
Etkinliğe Kayıt İçin: http://devfest.gdgeskisehir.org/kayit.html
Blogger tarafından desteklenmektedir.