Aslanoba Capital / GDG Istanbul Mobile Hackathon

Posted By: halil keklik On 21 Kasım 2013

Şimdi Hackathon zamanı! Bir sonraki büyük fikri geliştirmeye hazır mısınız?

#MobileHackathon


13- 15 Aralık tarihleri arasında Urban Station Maslak’ta Hackathon düzenliyoruz. Katılımcılardan “mikro lokasyon bazlı” uygulamalar geliştirmelerini bekliyoruz. Boni’nin ultrasonic konum belirleme teknolojisinin kaynakları açılacaktır.

13 Aralık Cuma Akşamı “Pitch Night” ile başlayan Hackathon 15 Aralık Pazar günü projelerin sunumu, değerlendirme ve ödüllerin verilmesi ile sona erecek.

Organizasyon

Aslanoba Capital / GDG Istanbul

     

Tanışma

Cuma akşamı “Pitch Night”a katılın. Tanışın, kaynaşın, takımlarınızı oluşturun, fikirlerinizi paylaşın. Yemek eşliğinde eğlenerek müthiş fikirler ortaya çıkarınJ

Takımlar

Kendi takımınızla katılabileceğiniz gibi “Pitch Night”ta da takım oluşturabilirsiniz. Takımlarda kişi sayısı sınırı yok ancak 1.'lik ödülü 4 kişi üzerinden, 2.lik ve 3.lük ödülü kişi sayısından bağımsız grup olarak  değerlendirilecektir.

Projeler

Projelerinizi iş geliştirme, yazılım geliştirme ve tasarım olarak planlayın. Hacklemek serbest. Proje yaparken hem yeni bir fikir geliştirmeye hem eğlenmeye bakın.

Kayıt

Aşağıdaki adresi kullanarak kayıt olabilirsiniz. Tüm grup üyelerinin kayıt olması gerekmektedir. Son kayıt tarihi 11 Aralık Çarşamba.
http://www.eventbrite.com/e/aslanobagdgistanbul-hackathon-tickets-7845438919

Jüri

Farklı konularda yetkinliklere sahip kişilerden oluşan jüri belirlenen kriterlere göre değerlendirme yapacak. Jüriyi etkilemek sizin elinizde…

Kriterler

- İş Geliştirme
- İnovasyon
- Özgünlük
- Kullanılabilirlik
- Teknik başarı

Ödüller


1. olan ekibe PS4 (evet 4:) )

2. olan ekibe Samsung Galaxy Gear (gruba 1 tane)

3. olan ekibe Apple TV (gruba 1 tane)


Program

13 Aralık Cuma

19.30 - Pitch Night (Yemek ve Tanışma, Takım oluşturma)

14 Aralık Cumartesi

08.00 - Açılış ve Kahvaltı
08.30 - Boni Sunum
09.00 - Hackathon Başlangıç
12.00 - Öğle Yemeği
18.00 - Akşam Yemeği (oh sonunda)

15 Aralık Pazar

08.00 - Kahvaltı
12.00 - Öğle Yemeği (kafamı toparlayamıyorum ama yemek iyi geldi)
13.00 - Hackathon Sonu
13.30 - Demo ve Proje sunumları
16.00 - Kazananların Açıklanması ve Ödüllerin Verilmesi (Prizathon!)
17.00 - Drinkathon (Evet bitti, kutlama zamanı)

----------------------------------------------------------------

Aslanoba Capital


Aslanoba Capital, Türkiye’nin internet sektörünün öncü yatırım firmalarının başında gelmektedir. Kurulduğu andan itibaren Türkiye’de ve Dünya’da alanında uzman ve nitelikli ekiplere yatırım yapmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Ağırlıklı olarak pazaryeri, e-ticaret, mobil ve hizmet ağırlıklı yazılım projelerine odaklanan Aslanoba Capital, finansal yatırımla birlikte girişimlere mentorlük desteği vermektedir.


Aslanoba Capital, yatırım yaptığı girişimlere network, insan kaynakları, finansal ve iş modeli stratejisi oluşturma, operasyon yönetimi konularında da aktif destek sağlamaktadır. Aslanoba Capital yatırım yaptığı şirketler arasında işbirliği imkanlarını da oluşturarak güçlü bir girişimci networkü oluşturmaktadır.


Aslanoba Capital’in yaptığı girişimler arasında Anymeeting, Boni, Tablet Seminerler, Ehil.com, Alwaysfashion, İncir, Firsat Bu Firsat, ETohum, Hemen Kiralık, Tasit.com, BiTaksi, Vivense, Ininal, MailMag, Buldumbuldum, CloudArena, Dugun.com, Hazinem.com, Idemama, Lilakutu, GuvenRehberi ve Sopsy bulunmaktadır.

http://www.aslanobacapital.com/


GDG Istanbul

GDG (Google Developer Group), Google Teknolojileri ile ilgilenen yazılım geliştiricilerinin oluşturduğu gruplardır. GDG İstanbul, bu bağlamda 2009’da kurulmuş olup, en eski GDG’lerden biridir. GDG İstanbul sadece Google teknolojileri ile kalmayarak yazılım geliştirmeye gönül vermiş tüm teknoloji severleri bir araya getirmiştir. Son 2 yılda İstanbul’da iki kıta üzerinde ortalama aylık 140 katılımcı ile 33 etkinlik, 4 hackathon düzenleyerek bu işe gönül vermiş yazılım geliştiricileri, öğrencileri ve iş dünyasını bir araya getirmiştir. 100 kişilik salona 165 kişi sığdırarak rekor kırılmıştır J 2013 yılında düzenlediği DevFest Istanbul ile yurtdışından ve dünyadan gelen yazılım profesyonelleri ile büyük bir etkinliğe imza atmıştır.

http://www.gdgistanbul.com

Boni

Patent korumalı ultrasonic sinyal üreteçleri ile iOS ve Android tabanlı cihazlar sayesinde kapalı alan konum belirleme teknolojisini hayata geçiren Boni, AVM ve perakendecilerin tüketiciler ile eşsiz bir etkileşim kurmasını sağlamaktadır.

“Gezdikçe kazandıran” Boni ile müşteriler mağazalarda gezerken topladıkları Boni puanları ile perakendeciler tarafından oluşturulan hediye havuzundan istedikleri hediyeyi alabilmekte, aynı zamanda markalar, müşterilere bulundukları konuma göre kampanyalarını gösterebilmektedir.

Şimdilik 4 AVM’de kullanılan ve ayda 5 milyonun üzerinde konum bilgisi alan Boni, 2014'ün ilk aylarından itibaren İstanbul, Bursa ve Ankara'da olmak üzere toplam 10 AVM'de kullanılmaya başlanacaktır.

http://boni.me





Blogger tarafından desteklenmektedir.